Auto Router does not run at all
103 2
Daily the Noob 6 months ago
Hi, I'm trying to use the autorouter, but it keeps staying at 0%, even on the desktop version. Here's the project: [https://easyeda\.com/editor\#id=\|3d697c60d5874fef8d0e26b0dc3a0b42\|77d5954a89f04381b2a728eb6b61dfd7](https://easyeda.com/editor#id=|3d697c60d5874fef8d0e26b0dc3a0b42|77d5954a89f04381b2a728eb6b61dfd7)
Comments
andyfierman 6 months ago
You have other problems that you need to fix before you try to run the autorouter. For example you have nets that are not connected to pins (e.g. D95), net flags that are not connected tp pins (e.g. D96) and net flags that are not connected to nets (e.g. D97): ![image.png](//image.easyeda.com/pullimage/GoKNH71w7fXOZf9ouwTYohWLHsRy9JxH6DWuhA0U.png) Some parts of the schematic are poorly drawn and difficult to read: ![image.png](//image.easyeda.com/pullimage/kwxs6iOxfkwJrsiPSCc5tWb43V9ak1NyhP7IpNCA.png) ![image.png](//image.easyeda.com/pullimage/HIVITh30nTM6m9nd2MEnn64UZYP6qo4LJdA9wzFG.png) Please read (4), (5) and (6) in: [https://easyeda\.com/andyfierman/Welcome\_to\_EasyEDA\-31e1288f882e49e582699b8eb7fe9b1f](https://easyeda.com/andyfierman/Welcome_to_EasyEDA-31e1288f882e49e582699b8eb7fe9b1f)
Reply
Daily the Noob 6 months ago
Thanks for the help!
Reply
Login or Register to add a comment
goToTop
你现在访问的是EasyEDA海外版,使用建立访问速度更快的国内版 https://lceda.cn(需要重新注册)
如果需要转移工程请在个人中心 - 工程 - 工程高级设置 - 下载工程,下载后在https://lceda.cn/editor 打开保存即可。
有问题联系QQ 3001956291 不再提醒
svg-battery svg-battery-wifi svg-books svg-more svg-paste svg-pencil svg-plant svg-ruler svg-share svg-user svg-logo-cn svg-double-arrow
We use cookies to offer you a better experience. Detailed information on the use of cookies on this website is provided in our Privacy Policy. By using this site, you consent to the use of our cookies.