Missed In BOM checkbox for custom component attributes
117 2
al.levashov 1 week ago
Hello, It seems for the current easyeda version "In BOM" checkbox is not shown for custom attribute ( here is how it should be [https://docs.easyeda.com/en/Schematic/Component-Attributes/index.html](https://docs.easyeda.com/en/Schematic/Component-Attributes/index.html) ). Could you fix it? Thank you BR Alex
Comments
UserSupport 1 week ago
It doesn't need any more, when export BOM, you can chose which attribute as you want
Reply
al.levashov 1 week ago
@UserSupport I see, thank you, but the problem is that for my already existed projects with "In BOM" attributes previously added to some components , if I add attribute with the same name for new components then it doesn't show value in the Export BOM, because it seems decides that it is two different columns but it shows only initial one and doesn't seconds one and doesn't add values from the seconds one into the column.
Reply
Login or Register to add a comment
goToTop
你现在访问的是EasyEDA海外版,使用建立访问速度更快的国内版 https://lceda.cn(需要重新注册)
如果需要转移工程请在个人中心 - 工程 - 工程高级设置 - 下载工程,下载后在https://lceda.cn/editor 打开保存即可。
有问题联系QQ 3001956291 不再提醒
svg-battery svg-battery-wifi svg-books svg-more svg-paste svg-pencil svg-plant svg-ruler svg-share svg-user svg-logo-cn svg-double-arrow
We use cookies to offer you a better experience. Detailed information on the use of cookies on this website is provided in our Privacy Policy. By using this site, you consent to the use of our cookies.