Multipart component numbering is broken.
479 5
andyfierman 3 years ago
**BUG** Concise problem statement: Bug report created in response to: https://easyeda.com/forum/topic/multi_part_component-Tcke8qICU Multipart components cannot be placed numbered as - for example a quad logic gate package - U1.1, U1.2, U1.3, U1.4. Steps to reproduce bug: 1. Place a single logic gate. Set Prefix to U1.1; 2. Place a second single logic gate. Set Prefix to U1.2. Results: Second gate that should be U1.2 is numbered as U2.1 and a warning comes up that **U1 already exist** Expected results: Second gate should be numbered as U1.2. * Note that this used to work OK. Browser:
Comments
dillon 3 years ago
Got it. Will fix it soon.
Reply
eric 3 years ago
It's fixed at **v3.4.9** Please reload the page to the latest version. If it works still incorrectly, please contact us. Sorry for the inconvenience.
Reply
andyfierman 3 years ago
Hi Eric, It's fixed in my browsers thanks. :)
Reply
FrankCA 3 years ago
Its broken again in v3.5.3 :(
Reply
support 3 years ago
@FrankCA Are your sure? I can't find this, please provide more information. Thank.
Reply
Login or Register to add a comment
goToTop
你现在访问的是EasyEDA海外版,使用建立访问速度更快的国内版 https://lceda.cn(需要重新注册)
如果需要转移工程请在个人中心 - 工程 - 工程高级设置 - 下载工程,下载后在https://lceda.cn/editor 打开保存即可。
有问题联系QQ 3001956291 不再提醒
svg-battery svg-battery-wifi svg-books svg-more svg-paste svg-pencil svg-plant svg-ruler svg-share svg-user svg-logo-cn svg-double-arrow
We use cookies to offer you a better experience. Detailed information on the use of cookies on this website is provided in our Privacy Policy. By using this site, you consent to the use of our cookies.